Home
Spirituele Coaching
Inca Inwijdingen
Healing Arts
H.A. Sessies
H.A. basis cursus
H.A. Intro workshop
H.A. Verdieping 1
Reiki
Dieren in balans
Workshops
Healing Glass
Even voorstellen
Agenda
Contact
Links

 

Healing Arts Introductie workshop

Healing Arts Liquid Light remedies zijn lichtremedies die een belangrijke sleutel tot persoonlijke verdieping vormen. Wil jij je eigen lichtkracht herontdekken en je zelfgenezende vermogens activeren?

De workshop is een introductie voor iedereen (ook therapeuten) die willen kennismaken met de remedies van de Healing Arts. De remedies en sprays activeren een nieuw bewustzijn en dienen als bron van genezing. Ze gronden je in je lichaam en versterken je (eigen) liefde en bewustzijn. Ook geven ze je inzicht in het grote geheel en in jouw eigen rol en je keuzemogelijkheden daarin. In essentie gaat het over het je vrij maken van oude ballast en dit transformeren naar nieuwe mogelijkheden. Na een persoonlijke kennismaking met één van de remedies zullen we tijd besteden aan de sprays.

Spray mee!

De middelen zijn voor volwassenen, kinderen en dieren. Je kunt de spray innemen of gebruiken als spray op je lichaam of in een (werk)ruimte. Er zijn veel verschillende sprays, die de energiedoorstroming van het lichaam versterken. Zin om ze uit te proberen? Je kunt kiezen uit:

* Grounding Rescue - aardend, geeft gevoel van stabiliteit in het hier en nu, versterkt je eigen energie, minder in het hoofd zitten, zelfvertrouwen.

* I Am 1 Love - direct contact met je hart en gevoel, speels, creatief, niet moeilijk doen, maak je dromen waar, moed, liefde voor jezelf en anderen.

* Rainbow - je gevoel is de basis voor je beslissingen, het weten van het hart, beter in je lijf, geaard, maakt stevig en onafhankelijk maar ook zacht en transparent.

* Life Force - werkt op jouw intentie op zelfherstellend vermogen, laat oude patronen bewust overschrijven, versterkt lichaamsgevoel zodat je weet wat je lijf wil, versterkt creatiekracht.

* New Earth - helpt bij creëren van een harmonische ordening als bron van liefde en rust, co-creatie met alles wat is.

* Radiation Care - versterkt eigen lichtkracht als beschermende kracht bij alle vormen van straling, directe verbinding met je bron, steeds minder last van straling.

* Goddess Spray - geeft veiligheid en een diep weten dat het goed is om los te laten en nieuwe paden te bewandelen.

* Quantum Grounding - aardt je multidimensionele zelven in jouw fysieke lichaam, als mens die in het NU op aarde alles in zichzelf integreert.

* Free Your Way - ondersteunt je om je vrij te voelen en te handelen vanuit je hart en je innerlijke weten. Om jouw eigen unieke pad te gaan voorbij elke bestaande grens. Ervaar je hoe vrolijk dit je maakt

* Universal Motherlove -  helpt je om je te openen voor het veld van universele moederliefde. Deze liefde raakt (alle) kinderdelen in onszelf aan die bevroren zijn geraakt omdat zij niet (h)erkend werden. Zo kunnen wij onszelf omarmen en krijgt onze liefde, creativiteit en levensenergie meer vrije ruimte.

* Let it go - helpt je om emoties los te laten . De spray helpt je om emoties en gedachten op te ruimen waar jij klaar mee bent. Om in vrijheid jouw weg te gaan en op de innerlijke kompas te varen van jouw hart, wijsheid, inzicht en jouw integriteit van handelen. Dit opent jouw co-creatie met het grote geheel waardoor nieuwe oplossingen naar voren kunnen komen en synchroniciteit mensen bij elkaar brengt vanuit onverwachte hoek.

Naast een korte ervaring met de remedies, zullen we de verschillende sprays bespreken en word je geholpen te ervaren welke jou verder kan helpen. Wanneer je enthousiast geworden bent, kun je na afloop de sprays aanschaffen. De kosten voor de informatie avond bedragen € 7,50 inclusief koffie/ thee. Kosten voor deelname kunnen ter plekke contant worden voldaan.  

In vervolg op deze introductieworkshop is het mogelijk deel te nemen aan een basiscursus, waarover tijdens de introductieworkshop zal worden vertelt. De basiscursus is geschikt voor mensen die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsgroei, alsmede voor therapeuten die met de methode en de remedies van de Healing Arts willen werken in hun praktijk. 

 

Top