Home
Inca Inwijdingen
Spirituele Coaching
Healing Arts
Reiki
Dieren in balans
Workshops
Online meditaties
Healing Glass
Even voorstellen
Agenda
Contact
Links

Agenda 2021


Alle workshops zijn ook op andere data te volgen. Als je interesse hebt in één van de workshops, neem dan even contact met ons op, zodat we naar de mogelijkheden kunnen kijken. Het maximaal aantal deelnemer(st)ers is drie, zodat we voldoende afstand kunnen behouden en ons aan de richtlijnen van de RIVM kunnen houden.

Woensdag 1 en donderdag 2 december '21 (volgeboekt):: Nusta Karpay inwijdingen, tweedaagse workshop in Bad Nieuweschans (N.O. Groningen)

Donderdag 9 en vrijdag 10 december '21: Drakenworkshop, tweedaagse in Bad Nieuweschans (N.O. Groningen).

Maandag 13 december '21:: Blossoming Nusta Karpay, van 10.00 - 17.00 uur in Bad Nieuweschans (N.O. Groningen).

Vrijdag 17 december '21, 7 en 28 januari '22: Munay Ki Inwijdingen in 3 dagen met tussenkomst van 3 weken in Bad Nieuweschans (N.O. Groningen).

Dinsdag 21 en woensdag 22 december '21:: Nusta Karpay inwijdingen, tweedaagse workshop in Bad Nieuweschans (N.O. Groningen)

Woensdagmiddag 29 december '21:: the Rite of the Womb, De Rite van de Baarmoeder van 14.00 - 16.30 uur in Bad Nieuweschans (N.O. Groningen).

Op afspraak: Eenhoorn Workshop, de weg terug naar je sensitieve hart, eendaagse in Bad Nieuweschans (N.O. Groningen).

Op afspraak: Klankhealing 2 uur op een ochtend, middag of avond in Bad Nieuweschans.

Alle workshops zijn ook individueel of op andere data te volgen. Als je interesse hebt in één van de workshops, neem dan even contact met ons op, zodat we naar de mogelijkheden kunnen kijken.

 

          .
 

 

Top