Home
Inca Inwijdingen
Spirituele Coaching
Healing Arts
Reiki
Dieren in balans
Workshops
Online meditaties
Draken meditatie
Eenhoorn meditatie
Healing Glass
Even voorstellen
Agenda
Contact
Links

Draken meditatie – Online

Ontmoet je innerlijke draak!

Draken zijn, in tegenstelling tot wat er in sprookjes en mythes over ze wordt verteld, zeer liefdevolle wezens. Ze zijn net zoals de walvissen diep verbonden met het ontstaan van de aarde. De walvissen zijn nog steeds fysiek aanwezig op aarde en vervullen hun rol als hoeders van de aarde vanuit de oceaan. Draken zijn op een andere manier aanwezig op aarde. Het zijn lichtwezens en hun energie is vooral met onze innerlijke zintuigen waarneembaar. Hun energie manifesteert zich bij mensen die zich aangetrokken voelen tot hun pure liefdevolle oerkracht en daarvan willen leren.

Tijdens deze geleide meditatie neem ik je mee naar de wereld van de draken. Je gaat je persoonlijke draak ontmoeten en vanuit een hartsverbinding de kracht van de draak in jezelf wakker maken. Je gaat meer rust voelen, diep gecentreerd, met je voeten stevig op de aarde en je hoofd in de wolken. De draken gaan je ondersteunen op jouw pad.

We doen de meditatie online via Zoom, lekker thuis via jouw eigen pc, laptop of smartphone. Je zal merken dat ook al zijn we niet fysiek bij elkaar, de energie van de meditatie en de draken net zo krachtig is.

De meditatie duurt ongeveer een half uur à driekwartier en met kennismaken en napraten zijn we waarschijnlijk ongeveer anderhalf uur bezig.

De energie-uitwisseling voor deze meditatie is Euro 20,- per persoon. Het kopje thee of koffie verzorg je zelf ... Na inschrijving krijg je de link met de toegangscode en log je in op de afgesproken tijd.

Wil je meedoen of meer informatie, stuur dan even een berichtje naar Ruby@naarjelevenspad.nl.

Leuk als je meedoet!

Top