Home
Inca Inwijdingen
Spirituele Coaching
Healing Arts
Reiki
Dieren in balans
Workshops
Online meditaties
Draken meditatie
Eenhoorn meditatie
Healing Glass
Even voorstellen
Agenda
Contact
Links

Eenhoorn meditatie - Online

Je gevoeligheid wordt je kracht!

De eenhoorn is een magisch wezen dat in vele mythen en sprookjes voorkomt. Hij is niet met het fysieke oog te zien, maar zijn hoge liefdesenergie en onvoorwaardelijke liefde is voor veel van ons goed voelbaar. Heel veel sterrenkinderen voelen zich aangetrokken tot de eenhoorn en zijn magische energie. En dat is niet voor niets. De wereld van de eenhoorn is zeer verfijnd en subtiel. Iets waar wij allemaal naar verlangen, want de wereld om ons heen kan soms veel te hard binnenkomen. De kristallijne levensenergie van de eenhoorn kan je aanraken tot in het diepste van je hart. Je eigen puurheid en gevoeligheid mag weer schitteren en in jouw lichaam en energiesysteem verankerd worden. Jouw licht straalt naar buiten en jouw sensitiviteit wordt een geschenk. Jouw gevoeligheid wordt jouw kracht. En het klink raar, maar daardoor kom je veel steviger in je schoenen te staan terwijl je open, zacht en transparant blijft.

Tijdens deze geleide meditatie neem ik je mee naar de wereld van de eenhoorn. Je gaat je persoonlijke eenhoorn ontmoeten en vanuit een hartsverbinding de kracht van de eenhoorn in jezelf wakker maken. De eenhoorn gaat je ondersteunen op jouw pad.

We doen de meditatie online via Zoom, lekker thuis via jouw eigen pc, laptop of smartphone. Je zal merken dat ook al zijn we niet fysiek bij elkaar, de energie van de meditatie en de eenhoorns net zo krachtig is.

De meditatie duurt ongeveer een half uur à driekwartier en met kennismaken en napraten zijn we waarschijnlijk ongeveer anderhalf uur bezig.

De energie-uitwisseling voor deze meditatie is Euro 20,- per persoon. Het kopje thee of koffie verzorg je zelf.... Na inschrijving krijg je de link met de toegangscode en log je in op de afgesproken tijd.

Wil je meedoen of meer informatie, stuur dan even een berichtje naar Ruby@naarjelevenspad.nl.

Leuk als je meedoet!

Top