Home
Online meditaties
Spirituele Coaching
Inca Inwijdingen
Healing Arts
Reiki
Dieren in balans
Workshops
Healing Glass
Even voorstellen
Agenda
Contact
Links

Nusta Karpay inwijdingen op krachtplekken in Groningen 

Een bijzondere 3-daagse Inca-workshop

De Nusta Karpay is een ceremonie die ons is aangereikt door de wijze mannen en vrouwen van het Quero-volk uit het Andes gebergte in Zuid Amerika.

De Quero's zijn Inca-indianen met een zeer ingetogen, vrouwelijke, maar zeer krachtige energie. Hun verbondenheid met en respect voor de aarde en alles wat erop leeft, is groot. Zij leren ons een andere kijk op de aarde, de natuur, maar vooral ook op onszelf. 

De zeven inwijdingen, waar de Nusta Karpay uit bestaat, zijn zeven energietransmissies die je ontvangt in je zeven chakra's. Deze verbinden je met de vrouwelijke spirits van zeven krachtplekken in de Andes. Je hervindt de kracht van Moeder Aarde die we allemaal in ons dragen en we regelmatig kwijt zijn in ons "drukke" bestaan. De balans tussen je mannelijke en vrouwelijke energie wordt helderder en meer gelijkwaardig. Dit maakt deze workshop geschikt voor vrouwen en mannen. Door deze inwijdingn laat je de magie van deze zachte maar krachtige Inca traditie in je leven toe. 

Omdat we ons gaan verbinden met Moeder Aarde, doen we de inwijdingen buiten op bijzondere plekken in Noord Oost Groningen, Oost Drenthe en net over de grens in Duitsland, daar waar de stenen, het water, de lucht, de natuur en de dieren hun energie aan de inwijdingen kunnen toevoegen.

Omdat het niet altijd goed weer is in Groningen, hebben we ons busje mee, zodat we zonodig tussen de inwijdingen door even droog kunnen zitten.

De workshop is drie dagen. De uitval basis is een nostalgische boerderij in Bad Nieuweschans, vanwaar we elke ochtend vertrekken en aan het einde van de middag weer terugkomen. 

Omdat de dagen behoorlijk intensief zijn, ben je ’s avonds, vóór het avondeten in principe vrij. Indien de groep dat fijn vindt, kunnen we gezamelijk het avond-eten bereiden en de kosten daarvan omslaan in de groep.

Data voor deze 3-daagse: zie de agenda

De prijs voor deze 3-daagse is Euro 333,-. per persoon. De workshop is inclusief koffie, thee, 3 lunches en vervoer naar de krachtplekken (en dus exclusief overnachtingen, diners en vervoer van en naar Bad Nieuweschans. In de buurt zijn een paar aardige B&B's waar je kan overnachten.

De workshop wordt gegeven door Ruby Palarczyk.

Dit is globaal het programma:

DAG 1
We verzamelen om 9.00 uur in Bad Nieuweschans en gaan direct op pad. Richting Noord-Oost Drenthe. Naar een krachtig hunebed, dat nog steeds op een zeer rustige plaats ligt. Wel een stukje lopen dus. Daar ontvang je de 1e inwijding: Mama Occlo. 

 Verbinding met het Steenvolk, het magische Drentse bos en Mama Occlo 

We picknicken buiten en gaan daarna op weg naar een heemtuin met hele bijzondere bomen en planten en ontvangen de tweede inwijding, Donna Mucha, bij één van de poeltjes bij de heemtuin. Een bijjzondere plek om de waterinwijding te ontvangen. 

Na de inwijding wandelen we nog door de heemtuin en gaan vervolgens terug naar Bad Nieuweschans waar deze eerste dag eindigt rond 17.00 uur. 

DAG 2
We verzamelen weer om 9.00 uur in Bad Nieuweschans en vertrekken richitng een oude vestingstad waar we de verbinding met onze voorouders gaan maken. 

Bourtange. De plek waar we de 3e Nusta ontvangen: Mama Simona. Verbinding met de voorouders.

 

Na de lunch zoeken we een heilige boom om de vierde inwijding te ontvangen. Donna Theresa. De verbinding met je hart. We maken een hartsdepacho en afhankelijk van de plek en het weer, offeren we de depacho in een vuurceremonie ter plekke of terug in Bad Nieuweschans.De dag eindigt rond vijf uur.

 

De Heilige boom, de plek voor de 4e Nusta. We kunnen overdekt de depacho maken.

 

 

DAG 3
Vandaag gaan we op pad naar de kust. We maken verbinding met het water, de wind en de vogels om de vijfde en zesde Nusta te ontvangen.

De Vogelhut aan de waddenzee. Een plek om de vijfde Nusta, Maria Sakapana en de zesde Nusta, Huana Huaman Tiklla te ontvangen. De verbinding met je vijfde en zesda chakra. Met de wind, vogels, transformatie, heldere communicatie en heldere visie. Wind in de haren !

 

In de middag zijn we terug in Bad Nieuweschans voor de laatste en zevende inwijding. Tomassa Huaman Tiklla. De inwijding van je zevende chakra. De kroon op het werk en de activatie van alle Nusta's. We doen dit binnen in de workshop ruimte. In alle rust en verbinding.

 

 

De dag en workshop eindigt rond 17.00 uur. Urpichei Sonqoi ! Dank je wel Nusta's.

Leuk als je meedoet ! Inschrijven en informatie kan via info@naarjelevenspad.nl of GSM 06 276 276 97.

Top