Home
Inca Inwijdingen
Don Alejandro '23
Munay Ki
Nusta Karpay
Blossoming Nusta's
Rite of the Womb
Spirituele Coaching
Healing Arts
Reiki
Dieren in balans
Workshops
Online meditaties
Healing Glass
Even voorstellen
Agenda
Contact
Links

Rite of the Womb - de Rite van de Baarmoeder

De 13e Inwijding van de Munay Ki

De Baarmoeder is geen plek voor angst en pijn.

De Baarmoeder is een plek voor creatie en het schenken van nieuw leven.

In de Inca traditie hebben wij drie belangrijke energiecentra.
In het hartcentrum (Munay) bevindt zich de kracht van de liefde. In het voorhoofd (3e oog) bevindt zich de kracht van helderheid en visie. In de buik bevindt zich het energiecentrum van waaruit je de kracht vindt om te manifesteren. Deze drie centra zijn in de Inca-visie alle drie even belangrijk.

In “onze wereld” wordt weinig aandacht besteed aan het centrum van de buik. Ons hoofd is sterk ontwikkeld; ons hart mag meer en meer open, maar onze buik is vaak een plek “waar niemand woont”, waar nauwelijks gevoel is en waar weinig energie stroomt. Bij veel (vooral) vrouwen is het zelfs een plek van angst en pijn, waar “bevroren” energie van oude trauma’s (van dit leven, vanuit vorige levens en vanuit het collectief) is opgeslagen.

Vanuit de jungle van Zuid-Amerika wordt de Rite van de Baarmoeder doorgeven om ons te ontdoen van deze oude pijn en angst. Er wordt grote schoonmaak gehouden en wij mogen onze buik weer in bezit nemen. We mogen weer gaan voelen en we mogen weer gaan genieten. Het wordt weer een plek van creatie; niet alleen van nieuw leven, maar van al onze harte-dromen.

De rite duurt ongeveer 2,5 uur. Als het mooi weer is, doen we de rite buiten. Bij en in het water. Is het minder fijn om buiten te zijn, dan doen we het binnen. Met een beetje water, want daar werken we mee. En met de maan en het getal 13; van de 13 maanstonden.

De bijdrage voor deze inwijding is Euro 45,- inclusief koffie, thee en iets lekkers.

De inwijding wordt gegeven door Ruby Palarczyk. Zodra je de rite ontvangen hebt, mag je hem zelf gaan doorgeven.

Voor meer informatie over de rite, zie ook http://theriteofthewomb.com/

 

 

 

 

 

 

Top