Naar Je Levenspad
Welkom Mooi Mens!

Ruby Palarczyk

Als jong meisje was ik al erg betrokken met Moeder Aarde. Ik was het liefste in de natuur en bezig met dieren. Mijn Poolse vader en Nederlandse moeder hebben daar grote invloed in gehad, door mij al heel jong het respect voor de natuur bij te brengen. Ik snapte ook niet zo goed hoe we Moeder Aarde zo konden vervuilen en misbruiken. Al snel kwam ik in contact met mensen die ook "anders" dachten. Ontving mijn eerste Reiki inwijding en deed een Reading Opleiding bij Trance Art in Den Haag. Het communiceren met dieren was daar weer een logisch gevolg van. Ik startte part-time een praktijk in dierencommunicatie en Reiki.

In 2009 kwam ik in contact met de Inca tradities. Dit gaf een ommezwaai in mijn leven. Ik ontving de Munay Ki en Nusta Karpay inwijdingen kort achter elkaar,en reisde af naar Peru om de Inca Paqo's in levende lijven te ontmoeten en verschillende inwijdingen te ontvangen. Ik kreeg van hun de opdracht om hun zienswijze en inwijdingen mee terug te nemen naar Nederland en deze verder te verspreiden. Kort daarna ruilde ik mijn baan in de IT in voor een full-time eigen praktijk.

Tevens kwam ik kort daarna in contact met Joanne van Wijgerden van Healing Arts. Ik volgde cursussen en workshops bij haar en ook daar ging een nieuwe wereld voor mij open. Het werken met de Healing arts liquid light frequencies is zeer helend voor mens en dier, maar ook het werken met klanken en stem blijkt een heel positieve invloed te hebben. Ik ben zo enthousiast dat ik behalve therapeut ook Healing Arts docent ben geworden, zodat ik andere mensen ook kan leren om met Healing arts te gaan werken.

Begin 2015 ontmoette ik Johan de Vries, glaskunsternaar en glasblazer in Bad Nieuweschans, de liefde van mijn leven. Zijn werk boeit mij heel erg en wij zijn samen hele bijzondere glazen eieren aan het creeren met daarin de frequencties van de Healing Arts remedies. Behalve dat ze heel mooi zijn, heeft elk ei een eigen trilling die overeen komt met de remedie die we erin verwerkt hebben. Bijzonder krachtig en helend.

Samen wonen wij in een grote herenboerderij in Noord Oost Groningen. Ik ben mij aan het verdiepen in de Permacultuur en Ecologisch bouwen.Ook dat boeit me heel erg. Het sluit weer zo mooi aan met de Inca-cosmo visie, waarin we samenwerken met Moeder Aarde en zuinig met haar omgaan. Mijn wens is om daarin ook verder te gaan en alle disciplines samen te brengen. De boerderij is daar een mooi proef-object voor.