Naar Je Levenspad
Welkom Mooi Mens!

Inca Sjamanisme


De Q'eros
De Q'eros zijn de laatste nog traditioneel levende, rechtstreekse afstammelingen van de Inca's. Toen de Spanjaarden rond het jaar 1500 kwamen hebben de Q'eros zich 500 jaar lang totaal geïsoleerd teruggetrokken in het Andesgebergte op een hoogte van meer dan 4.000 m. Zo konden zij hun spirituele wijsheid beschermen die zij nu hoognodig aan ons kunnen overdragen. Zij delen hun profetieën, hun helingtechnieken en hun inwijdingen. Zij doen dit uit liefde om de mensheid nu te begeleiden na de grote energie shift in 2012. Om weer in harmonie, in verbinding en in eenheid te komen met al wat is.


Paqo's
De paqo's zijn de wijze mannen en vrouwen van het Q'ueros volk. Zij reizen inmiddels de wereld af om hun wijsheid met ons te delen. Zij hebben ons inmiddels de Munay Ki (de algemene inwijdingen), Nusta Karpay (de vrouwelijke inwijdingen), Hatun Karay (de grote inwijdingen) en in het jaar 2012 deelden ze voor het eerst met ons de Mosoq Karpay. Deze energietransmissies brengen ons dichter bij onszelf. Zorgen dat we op een liefdevolle manier op ons levenspad komen.
De inwijdingen worden aan ons doorgegeven met de intentie om ze ook weer door te geven aan anderen, zodat steeds meer mensen kennis kunnen maken met de Inca traditie en hun liefdevolle manier van met Moeder Aarde omgaan.

Workshops/Inwijdingen

Bij Naar Je Levenspad kun je de volgende inwijdingen ontvangen:

Munay Ki -  9 inwijdingen die jou helemaal in je kracht zetten en diep verbinden met de aarde;

Nusta Karpay: 7 inwijdingen, die jou verbinden met 7 vrouwelijke krachtplekken in Peru en jouw innerlijke vrouw (ook voor mannen) helemaal in het licht zetten.

Blossoming van de Nusta Karpay: 7 korte verdiepings ritueeltjes die jou nog dieper verbinden met jouw Innerlijke Godin

Rite of the Womb ofwel de 13e Inwijding van de Munay Ki: Een prachtig ritueel en helende reis.