Naar Je Levenspad
Welkom Mooi Mens!

Blossoming van de Nusta Karpay (Nusta T’ikariy)

Een verdieping in het heilige vrouwelijke

Een ééndaagse Inca-workshop


De Blossoming van de Nusta Karpay is de verdiepings-workshop van de tweedaagse Nusta Karpay workshop.

De inwijdingen van de Nusta Karpay, die jouw chakra’s verbonden met de zachte, maar krachtige vrouwelijke energie van Moeder Aarde, worden tijdens deze blossomings-dag hernieuwd en dieper verankerd in jouw energetische lichtlichaam. Wat tijdens de inwijdingen “gezaaid” is, mag nu tot bloei komen. De balans tussen jouw mannelijke en vrouwelijke energie wordt nog fijner en het zal je helpen jouw weg op je levenspad met nog meer gratie en rust te bewandelen.

We starten de dag met het maken van een despacho, een bijzondere Inca-ceremonie, waarin wij onder andere onze intenties en dromen in bloemen mogen blazen. Daarna volgen de zeven blossomings-rituelen waarna we aan het einde van de dag de despacho via het vuur teruggeven aan Moeder Aarde.

Net als de Nusta Karpay workshop is deze Blossoming bedoeld voor zowel vrouwen als mannen, die de mooie gebalanceerde energie van het Inca-sjamanisme in hun leven dieper willen integreren. Ook als je de Nusta Karpay elders hebt ontvangen, ben je van harte welkom bij deze blossomings-dag.

De workshop wordt gegeven door Ruby Palarczyk. Zij heeft een diepe verbondenheid met het Inca-sjamanisme, de liefdevolle energie van de Nusta’s en de wijze lessen van de paqo’s (Inca Sjamanen). De workshop wordt gehouden in een nostalgische boerderij in Noord Oost Groningen, waar zowel binnen als buiten de rust en verbondenheid met Moeder Aarde goed voelbaar is.

De energie-uitwisseling voor deze workshop is Euro 121,00 en is inclusief vegetarische lunch, koffie, thee en materialen.

Kijk in de agenda wanneer de workshop gegeven wordt en wil je je opgeven of meer informatie, neem dan even contact met ons op via mail, telefoon of whatsapp.

Leuk dat je meedoet !