Naar Je Levenspad
Welkom Mooi Mens!

NUSTA KARPAY

het heilige vrouwelijke


7 diep helende Inca energie transmissies


Deze diepwerkende workshop activeert je diepste vrouwelijke energie. De terugkeer van de vrouwelijke energie is niet alleen belangrijk voor onszelf maar ook voor onze wereld. Vooral nu we in een transformatie periode zijn naar een Nieuwe Tijd. Een tijd waarin verbondenheid en balans tussen mannelijk en vrouwelijk weer ruimte krijgen in de wereld.

De Nusta Karpay zijn de zeven energie transmissies die je diepe vrouwelijke energie wakker maken en je verbindt met de Nusta’s uit Peru. Nusta betekent prinses, godin en/of priesteres.
De zeven Nusta’s brengen ieder hun eigen licht. Tijdens de transmissies wordt pure vrouwelijke energie in je lichtlichaam via je zeven chakra’s gebracht. Iedere transmissie en ceremonie heeft zijn unieke kracht. Dit helpt je elke hoek en plek in je fysieke en energetische lichaam tot leven te brengen en je te verbinden met moeder aarde, de godin in jou, met de complete vrouw in jou, zowel in man als in vrouw.

Het maakt je innerlijke rustpunt toegankelijker en meer aanwezig. Je zult op een positieve manier een nieuwe balans in je leven vinden.

Achtergrondinformatie
De priester-genezers of sjamanen uit Peru (paco’s) zijn meesters van de levensenergie. Zij hebben samen met hun volk de Quero’s honderden jaren in afzondering geleefd en zijn toen het ijs op de heilige bergen begon te smelten, teruggekomen om hun wijsheid met ons te delen. Eén van hun krachtigste technieken is de Karpay, de energie transmissie volgens de Andes traditie.
In 2009 besloten de paco’s dat de tijd rijp is om naast de Munay-Ki, ook de Nusta Karpay te verspreiden. Voor die tijd werden deze transmissies alleen binnen de Inca traditie doorgegeven.

De 7 Nusta's

De 7 energie transmissies bestaan o.a. uit het inbrengen van zaden van licht in je chakra’s. Je wordt verbonden met de Spirit van het water en kunt je ego los gaan laten. Er wordt een verbinding gemaakt met het vuur waardoor je in je vrouwelijke kracht kunt komen. Je hart wordt geopend, net zoals je keel en je derde oog, waardoor heling kan plaatsvinden van het innerlijk kind en je communicatie. Je gaat werkelijk zien wie jij bent en je wordt op een dieper niveau verbonden met het Universum.

Mama Occlo: Verbinding met Moeder Aarde en het reinigen van de chakra's, waarna de zaden van licht ingebracht worden.Hierdoor worden je chakra's 'verlicht'. Deze transmissie brengt zachtheid in ieder chakra, heelt je vrouwelijke kracht en herstelt balans. Je ontvangt de ‘seeds of light’ die verbonden zijn met de 7 sjamanistischearchetypes via 7 stenen in je 7 chakra’s.
Doña Mujia: Verbinding met de Godin van het Water. Mujia betekent ‘meermin’ en staat voor ‘geest van het water’. De taak van deze Godin is ons te leren ‘loslaten’. Deze transmissie helpt ons het negatieve aspect van het ego los te laten. Het is een ‘flowering rite’. Je handen worden ingewijd door bloemen en water.
Mama Simone: Verbinding met de Moeder van het Vuur, het helen van je roots, je voorouderlijke lijnen en het verbinden, helen en beschermen van de vrouwelijke kracht. Het laat je thuiskomen in jezelf! We gebruiken een steen bij deze transmissie die je op de dag zelf ontvangt.
Doña Teresa: Verbinding met de Moeder van het Hart, de Godin van Harmonie, van Zachtheid, verbonden met onze ziel. Je innerlijk kind wordt geheeld en je Hart geopend. We maken een despacho in de vorm van een Hart.
Maria Sakapana: Verbinding met de Moeder/Godin van de Wind, het helen van communicatie en expressie in jou en het trouw blijven aan jezelf! Dit is een zuiverende transmissie waarvoor we veren gebruiken.
Huana Wamantiklla: Verbinding met de Valk, het openen van je 3e oog, zodat je gaat zien wie je werkelijk bent. Deze transmissie geeft een bekrachtiging van jou in je puurste vorm, het geeft een transformatie in jezelf van je reis met de Ñusta's. Het geeft balans en vrede in jezelf.
Tomasa Wamantiklla: Verbinding met het Universum, transformatie, tempel van vrijheid en bloei. Deze transmissie verbindt je met de 7 lichten en 7 sterren van de Pleiaden.

Tweedaagse Workshop
(deze is ook individueel af te spreken):

De Nusta Karpay workshop wordt gehouden in Bad Nieuweschans N-O Groningen. Op een prachttige plek, waarin rust en natuur bijdragen aan het gevoel dat het Inca-Sjamanisme ons wil meegeven. Het gevoel en weten dat alles bezield is (mensen, dieren, bomen, stenen...) en dat alles met respect behandeld wil worden. Moeder Aarde vraagt daarom. Bij alles wat de Inca sjamanen, de Paqo’s, doen, straalt dit weten uit. Dat willen we in deze workshop graag overbrengen aan iedereen die zich tot deze Cosmo-visie van de Inca’s voelt aangetrokken.

De workshop duurt 2 dagen. We starten we om 10.00 uur en eindigen rond 17.00 uur. Een tweetal inwijdingen zijn buiten, dus ook lekkere warme kleding en schoenen meenemen.

De bijdrage voor deze workshop is € 222,- p.p. Dit is inclusief koffie, thee en 2 vergetarische lunches .Om te overnachten zijn er in de buurt een aantal leuke B&B's.

De workshops worden gegeven door Ruby Palarczyk. Zij is ingewijd op het Inca-sjamanen (Paqo) pad en voelt een diepe verbondenheid met de Quero's en hun zachte vrouwelijke wijsheid. Zij heeft de paqo's opgezocht in Peru om zich verder te verdiepen in hun tradities en leringen. Ook heeft ze samen met de paqo's verschillende krachtplekken in Peru bezocht, waar zij de Hatun Karpay (de grote inwijdingen) heeft ontvangen. Inmiddels zijn er goede contacten ontstaan met de Paqo’s en ontvangt Ruby bijna elk jaar Paqo's in haar praktijk en huis, waar zij Inca workshops, inwijdingen en healingen geven.

Kijk op de agenda om te zien wanneer deze workshop gegeven wordt.

Inschrijven kan via info@naarjelevenspad.nl en voor meer informatie: GSM (+31) 06 276 276 97.