Naar Je Levenspad
Welkom Mooi Mens!

Fijn dat je even een kijkje neemt op onze website.

Bij NaarJeLevenspad komen mensen en dieren en het uitgangspunt is dat iedereen zijn eigen meester is.
Tijdens de workshops en individuele sessies ligt hier de nadruk op. Jij bent degene die het beste weet wat goed voor je is. Wij stellen alleen de juiste vragen. Geven je een duwtje op het juiste pad om jezelf weer terug te vinden. Je zelf-herstellende vermogen te heractiveren, zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel. Wegen te bewandelen, waarvan je dacht dat dat voor jou niet mogelijk was.

Ook bij dieren werkt dat zo. Vaak gekoppeld aan het leven van hun "baasje", raken ze zichzelf soms kwijt. Ook bij hun is een klein zetje al voldoende om zichzelf terug te vinden.

De workshops die we geven,  zijn zeer divers, van traditioneel Inca Sjamanisme, Reiki, Dierencommunicatie/healing tot nieuwetijds energie-werk als Healing Arts Liquid Light Frequencies, Klankhealingen en werken met Drakenenergie.

Individuele sessies kunnen in Bad Nieuweschans, Noord-Oost Groningen, maar ik werk ook veel op afstand of via Skype. Met name met de dieren, want reizen is vaak veel te belastend voor ze.

Kijk gerust rond op deze site en als je meer informatie wilt of wilt deelnemen aan één van de activiteiten, neem dan even contact op.
Wees welkom !

Ruby Palarczyk en Johan de Vries (+31) 06 - 276 276 97, info@naarjelevenspad.nl.