Naar Je Levenspad
Welkom Mooi Mens!

REIKI

Reiki is helende handen. Reiki is tintelende handen, die nooit meer ophouden met tintelen nadat je de Reiki 1 inwijding ontvangen hebt. Handen die extra gaan tintelen als er een mens of dier in de buurt is, die pijn heeft en Reiki kan gebruiken. 

Reiki is een helende energie, die voor iedereen in overvloed beschikbaar is. Reiki is een nieuwe glans in je ogen, maar vooral een nieuw gevoel.

Heel langzaam verandert Reiki je leven. Het maakt je zekerder van jezelf, je gaat beter voor jezelf opkomen en het stuurt je heel voorzichtig in de goede richting van je leven. Het kan zomaar zijn dat je ineens een andere baan gaat zoeken, een ander huis vindt, of eindelijk de partner van je leven ontmoet.

Reiki is een verdieping in je leven. Een dimensie erbij. Je gaat beter naar je eigen intuïtie luisteren. Behalve dat je soms de lichamelijke en emotionele klachten van mensen en dieren gaat “weten”, zonder dat ze het hebben uitgesproken, ga je ook steeds beter naar je innerlijke stemmetje luisteren. "Hee, even opletten hier" of "Dat wil ik eigenlijk helemaal niet".


Reiki komt in drie graden:
Reiki 1:  Na een uitleg over wat Reiki is en hoe je ermee omgaat, ontvang je de Reiki inwijding. Daarna kan je aan jezelf en andere mensen en dieren Reiki doorgeven. Dit gaat door het plaatsen van je handen op of boven de plekken waar iemand pijn heeft. Degene die je behandelt voelt vaak een prettige warmte en/of tinteling. Ook komt er steeds meer ontspanning. Reiki geneest niet, maar zet het lichaam aan om zichzelf sneller te genezen. Bij kleine kwalen geeft Reiki soms direct verlichting. Bij grote kwalen of die er al heel lang zijn, kan het langer duren voordat er effect is en soms is er ook geen effect. Daar leer je mee leven. En dat is dus ook wat er na de inwijding van Reiki 1 begint. Meegaan met de stroom, je intuïtie volgen en sterker staan.

Reiki 2: Bij deze graad leer je hoe je Reiki op afstand kan sturen. Je hoeft niet meer fysiek bij iemand te zijn, maar kan vanuit welke positie dan ook, Reiki doorsturen aan een mens of dier, die daar behoefte aan heeft. Reiki 2 is veel sterker dan Reiki 1 en behalve lichamelijke klachten, geeft het je ook de mogelijkheid om aan emotionele klachten te werken. Ook dit geeft een verdere verdieping in je leven. Kleine of grote trauma’s, waarvan je dacht dat je ze nooit zou verwerken, kan je vanaf een grotere afstand bekijken en worden lichter. Ook dit maakt je weer sterker.

Reiki 3 Dit is de master-graad. Hierin leer je om zelf Reiki inwijdingen te geven. Behalve de techniek van het inwijden, zal je ook leren hoe je je leerlingen kan opleiden en begeleiden.

Kosten
De energie-uitwisseling voor de Reiki 1 en Reiki 2 inwijdingen zijn beiden Euro 111,-.  Afhankelijk hoe dicht je in de buurt woont/bent zijn beiden workshops twee dagdelen (bij voorkeur) of één hele dag.

De opleiding tot Reiki master is afhankelijk van andere opleidingen en gaat in overleg.
Heb je interesse om te starten met Reiki of wil je eerst eens een keer een Reiki behandeling meemaken (voor jezelf of voor je dier), vul dan het contactformulier in of bel me op GSM: 06-276 276 97.

Van harte welkom !