Naar Je Levenspad
Welkom Mooi Mens!

Volle Maan Despacho


Tijdens volle maan is onze creatiekracht het grootste volgens de Paqo's, de Inca Sjamanen uit Peru. De kans dat onze wensen en dromen uitkomen is daarom heel groot als je deze uitspreekt tijdens volle maan.

Omdat geven en nemen in balans moet zijn, maken de Paqo's een Volle Maan Despacho, een offer aan Mamma Killa (Moeder Maan) en Pachamama (Moeder Aarde).

Een Despacho is een driedimensionale mandala die wordt gemaakt van natuurlijke materialen zoals bloemen, zaden, bonen, suiker, rijst, etc. Hierin mag jij als deelnemer je wensen voor jouzelf, familie, vrienden en Moeder Aarde blazen waarna de Despacho aan Moeder Aarde en Moeder Maan in een vuurceremonie wordt geofferd.

In de dome van Naar Je Levenspad maken wij gezamenlijk een Volle Maan Despacho. Je mag er al je wensen en dromen inblazen. Moeder Aarde heeft overvloed, dus je mag alles wensen: gezondheid, overvloed, een nieuw huis,  een nieuwe baan, een nieuwe liefde …. maar het moet natuurlijk wel in harmonie zijn met jezelf en met de wereld om je heen.

Daarna gaan we naar buiten naar de vuurplaats naast de dome en offeren we de Despacho aan het vuur en is de cirkel rond.

De ceremonie is een “verrijking” voor jezelf. En daarbij leer je op een andere manier naar jezelf en je leven te kijken en dankbaar te zijn voor alles wat je hebt en mag ontvangen.

De energie uitwisseling is Euro 15,- per persoon incl. koffie/thee.

Doe je mee? Kijk op de agenda wanneer de volgende Volle Maan Ceremonie is en graag aanmelden via Ruby@naarjelevenspad.nl.