Naar Je Levenspad
Welkom Mooi Mens!

Healing Arts  
Een liefdevolle manier van helen


Lichtvelden en herinneringen

Om je heen heb je lichtvelden. In de volksmond worden deze velden ook wel auralagen genoemd. De meest gebruikte zijn je fysieke, emotionele en mentale aura-laag. Je hebt er alleen veel meer. In deze licht- of wel informatievelden zijn al je herinneringen opgeslagen. Herinneringen van je huidige leven, je kindertijd, maar ook van al je vorige levens en eventuele buitenaardse levens.
Ook zijn daar herinneringen van je ouders en voorouders in opgeslagen. Dit kunnen fijne herinneringen zijn. Maar het kunnen ook minder positieve herinneringen zijn. Trauma’s die je ver weg hebt gestopt, omdat het heel veel pijn deed en waar je onbewust heel veel last van hebt. Trauma’s waar je zoveel last van hebt, dat je lichaam er ziek van is geworden. Of je emotionele klachten geeft, zoals een burn-out, faal-angst, agressie...

De werking van Healing Arts

Intuïtief kies je samen met de healing arts therapeut een aantal healing arts licht remedies uit op het thema waarmee je wilt werken. Jouw onbewustzijn weet welke flesjes voor jou op dat moment belangrijk zijn om mee te gaan werken. Hiermee ga je samen met de therapeut aan de slag. De lichtremedies zorgen ervoor dat de herinneringen die in jouw lichtvelden opgeslagen zijn, zich gaan manifesteren ergens in je lichaam. Dit kan zijn door bijvoorbeeld pijn, trilling, kriebel, kou of warmte. Door het stellen van de juiste vragen, komt vervolgens de herinnering terug in jouw dagbewustzijn. Op het moment dat je weet welke pijnlijke gebeurtenis jou op dit punt van je leven parten speelt, kan je ermee aan de slag.

Pijnlijke herinneringen helen

Na het vaststellen van de pijnlijke gebeurtenis, ga je er samen met de therapeut van alle kanten naar kijken. Wat is er gebeurd, waarom is het gebeurd, kan je het nu begrijpen, nu je volwassen bent ? Kan je degene die het veroorzaakt heeft nu begrijpen, kan je hem/haar vergeven ? Is er een mogelijkheid om de situatie opnieuw in je gedachten te herspelen, waardoor de afloop positief is in plaats van negatief ? Door op die manier je herinnering opnieuw te programmeren, kan de blokkade in je lichaam worden opgeheven.Je onbewustzijn kent het verschil niet tussen een werkelijke herinnering of een gemaakte herinnering. Is de gemaakte herinnering sterker en heler dan de werkelijke herinnering, dan zal je onbewustzijn deze accepteren als de werkelijkheid, zodat de reden van je lichamelijke blokkade of negatieve emotie zal worden “opgeruimd” en het zelfherstellende vermogen van lichaam wordt geactiveerd.

Voor wie ?

Healing arts sessies kunnen worden ingezet in alle situaties waarin het zelfherstellende vermogen weer kan worden geactiveerd. Dit kan bij volwassenen, kinderen en dieren.

Werken met kinderen
Kinderen reageren bijzonder goed op de lichtremedies. Ze weten bijna onmiddellijk welke remedies goed voor ze zijn en komen vaak veel sneller bij het probleem, omdat ze veel dichter bij hun oorspronkelijke zelf staan, dan volwassenen.

Werken met dieren

Ook de dieren hebben lichtvelden waarin hun herinneringen zijn opgeslagen. Vanuit hun puurheid reageren ze heel makkelijk op de lichtremedies. Lichamelijke kwalen en emotionele klachten kunnen met behulp van de intuïtie van de eigenaar of therapeut worden opgespoord en geheeld.

Kosten
De kosten van een indivuele healing arts sessie zijn Euro 75,- per uur. Een gemiddelde sesie duurt 1,5 uur.

Je bent van harte welkom in Bad Nieuweschans (Noord Oost Groningen).

Wil je een afspraak maken of meer informatie, neem dan even contact op via het contactformulier.