Naar Je Levenspad
Welkom Mooi Mens!

Spirituele Coaching

Soms kom je op een punt in je leven dat je even vastloopt. Het niet meer zo goed weet. Je bent je misschien spiritueel aan het ontwikkelen, maar nu loopt je werk niet zo, je relatie(s) gaan niet lekker, je zit zelf niet zo goed in je vel, snel moe, snel emoitioneel, geiriteerd... Misschien loop je wel tegen een burn-out aan of ben je overspannen. Of heb je een grote levensvraag. Wat is jouw zin van het leven ? Hoe moet het verder... Wat is de juiste keuze ...
Op dat moment kan je wel wat hulp gebruiken. Een zetje in de goede richting.

Wat kan ik je bieden ?

Ten eerste een luisterend oor. Soms helpt het al om een "vreemde" je verhaal te vertellen. Iemand die je ziet en geen oordeel over je velt. Bij wie je mag zijn wie je bent, namelijk een zeer waardevol persoon !
Ten tweede gaan we, als dat nodig is, kijken hoe ik je kan helpen om weer op je pad te komen. Wellicht is één of meerdere gesprekken met een "levens-ervaringsdeskundige" voldoende.
Maar misschien heb je behoefte aan een reading voor meer helderheid op je blokkade(s), die bijvoorbeeld in je kindstijd, bij je (voor)ouders of in vorige levens zijn onstaan.
Of misschien heb je behoefte aan een healing om de blokkades op te heffen..
Of misschien spreekt een van de workshops je aan, die je ook individueel kan volgen.
Precies wat jij nodig hebt. Op maat gemaakt, zullen we maar zeggen. We gaan praktisch aan de slag.

Wie ben ik ?
Een levens-ervaringsdeskundige dus. Altijd al spiritueel geweest. En hoog gevoelig/sensitief. Toch gewerkt in de automatiserings-advies wereld. Vastgelopen. Burn-out. "Wakker geworden". Alles losgelaten; het oude leven van goedbetaalde baan, duur huis en lease-auto en opnieuw begonnen. Anti-kraak gaan wonen. Reader/healer geworden. Geinspireerd geraakt door het Inca-sjamanisme en in Peru geweest. Getrouwd met een glasblazer/kunstenaar. Twee jaar in Frankrijk gewoond. Een jaar fulltime voor moeder met zware Alzheimer gezorgd.... Een hele berg levenservaring opgedaan. Nog steeds hooggevoelig, spiritueel, helder wetend, voelend.. Geleerd de ander totaal in zijn/haar eigen waarde te laten. En, lief te hebben, het leven, mensen, dieren, de natuur, de mooie kanten, de moeilijke kanten, stress, blijdschap..... Dankbaarheid en liefde voor alles.
Deze levenslessen en ervaring gebruik ik in mijn sessies om jou weer in de goede richting te krijgen. Ik zaai zaadjes, waar je verder mee kan.

Een sessie
Er zijn verschillende mogelijkheden voor een sessie/coachingsgesprek. Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Bad Nieuweschans. Als Noord Oost Groningen te ver is, dan kan het ook per skype of telefonisch. Zou je alleen een reading willen, dan kan dat ook per e-mail met een foto.
De kosten van een sessie zijn Euro 50,- per uur. En soms zijn dus meerdere sessies nodig, maar soms is één sessie al genoeg.

Een afspraak
Wil je een afspraak maken of eerst nog wat informatie, neem dan even contact met mij op. Dat kan via het contactformulier maar ook per e-mail: Ruby@naarjelevenspad.nl of telefonisch/whatsapp 06 276 276 97.

Voel je welkom en gezien !!!