Naar Je Levenspad
Welkom Mooi Mens!

Introductie Workshop Dieren en Healing Arts Remedies

Dieren spiegelen jouw blijdschap en liefde, én, ook je andere kant

Dieren leven in het nu, en ervaren jou zoals je nu bent, zonder oordeel. Dat maakt hun lessen mild en liefdevol.

Ze spiegelen jouw blijdschap en liefde, maar spiegelen ook je andere kant. Daarmee nemen ze veel van je over. Je emoties, je zorgen, je angsten. Waar jij niet op de levenstroom zit, laten je dieren je dat feilloos zien. En zij doen dit vanuit onvoorwaardelijke liefde, zonder verwijt of schuld.  Dat is hun levensles. En daarmee ook de onze.

Alle levenservaringen en emoties van de dieren zijn,  net zoals bij ons mensen, opgeslagen in de energievelden (aura) die zij bij zich dragen. Sommige ervaringen (trauma’s) zijn onverwerkt en het bijbehorende energieveld is van een lagere frequentie geworden. Dit kan uiteindelijk “neerslaan” in de emotionele en fysieke auralaag van het dier en vervolgens in hun fysieke lichaam, waardoor ze ziek kunnen worden.

De sprays en druppels van Healing Arts zijn lichtfrequenties en resoneren met de energievelden van mensen en dieren. Zij helpen om een onverwerkte ervaring te verwerken en het bijbehorende energieveld weer op pijl te krijgen.  Dieren reageren heel sterk op de Healing Arts sprays en druppels. Ze reageren puur en zonder vooroordelen en veel makkelijker en sneller dan mensen. Hun zelfgenezende vermogen wordt geactiveerd en vastzittende emoties kunnen makkelijker worden losgelaten.

In deze workshop leer je hoe je dieren in een healingsessie kan ondersteunen met deze eenvoudige, maar zeer doeltreffende hulpmiddelen.  Hoe je ze kiest, hoe je de teksten kan lezen/vertalen en hoe ze er op kunnen reageren. Tevens leer je hoe de dieren hun eigenaren spiegelen en hoe daarmee om te gaan.
Je leert in contact te komen met de dierenvelden, waar je tijdens sessies informatie uit kan halen en hoe je de dieren daar weer mee in verbinding kan brengen.

Bij de workshop zijn een groot aantal van onze dieren (katten, honden en paarden) aanwezig. Hier kunnen we “live” mee oefenen, maar er wordt ook gewerkt met foto’s, zodat je ook een afstandshealing kan geven.

De workshop is heel erg interactief, waarin iedereen zijn eigen inbreng heeft en ook zijn eigen informatievelden bij zich draagt, waar de ander mee aangeraakt wordt. Met dieren werken, betekent met je intuïtie werken, waarbij je hart de grootste vertaler is.

De workshop wordt gegeven door Ruby Palarczyk. Zij is Healing Arts docente/therapeute en is gespecialiseerd in dieren communicatie en -healing. Ook heeft zij een diepe verbinding met het Inca-sjamanisme en het respect dat dit volk voor Moeder Aarde heeft. Ook in de dierenworkshop zal de mooie Cosmo-visie van de Inca’s worden meegenomen.

Workshop
De workshop duurt 1 dag. We starten om 10.00 uur en eindigen rond 17.00 uur.
De bijdrage voor deze workshop is € 111,- p.p. incl. koffie/thee en een vegetarische lunch.

Wil je meedoen kijk dan even in de agenda voor de data.