Naar Je Levenspad
Welkom Mooi Mens!

Klank healing

Klanken gaan voorbij woorden. Klanken zijn helend

Ik neem je mee op een reis, een klankbad, waarbij je alleen maar hoeft te ontspannen en de klanken binnen hoeft te laten. Soms zijn de klanken liefelijk, soms zijn ze heftig. Of soms zijn de klanken wel liefelijk, maar komen ze juist heftig binnen. Je krijgt beelden, gevoelens, emoties en misschien herleef je mooie herinneringen of laat je juist oude pijn los.

Je lichaam bestaat voor een groot deel uit water en water reageert op de frequentie van de klanken. Daardoor kan je lichaam zich "herprogrammeren" en oude ballast loslaten. Het maakt de klankhealing heel intens, maar ook weer heel ontspannen. Lekker veel water drinken daarna om je innerlijke schoonmaakproces helemaal af te maken.

Tijdens een klankhealing wordt gewerkt met kristallen en koperen klankschalen, didgeridoo, stem en andere intuïtieve instrumenten, waarbij de klanken worden afgestemd op de groepsenergie.

Je kan er heerlijk ontspannen bij liggen op je zelf meegebrachte matje en dekentje of zitten in een makkelijke stoel.

De energie uitwisseling is Euro 15,00 per persoon, inclusief een kopje thee en even heerlijk ontspannen.

Kijk in de agenda voor de eerstvolgende klankhealing ochtend/middag/avond of stuur even een berichtje, dan gaan we iets plannen.

Wil je een individuele klankhealing, stuur dan even een berichtje, dan spreken we samen een datum af en het tarief.