Naar Je Levenspad
Welkom Mooi Mens!

Nusta Karpay inwijdingen op krachtplekken in Groningen

Een bijzondere 3-daagse Inca-workshop

De Nusta Karpay is een ceremonie die ons is aangereikt door de wijze mannen en vrouwen van het Quero-volk uit het Andes gebergte in Zuid Amerika.
De Quero's zijn Inca-indianen met een zeer ingetogen, vrouwelijke, maar zeer krachtige energie. Hun verbondenheid met en respect voor de aarde en alles wat erop leeft, is groot. Zij leren ons een andere kijk op de aarde, de natuur, maar vooral ook op onszelf.

De zeven inwijdingen, waar de Nusta Karpay uit bestaat, zijn zeven energietransmissies die je ontvangt in je zeven chakra's. Deze verbinden je met de vrouwelijke spirits van zeven krachtplekken in de Andes. Je hervindt de kracht van Moeder Aarde die we allemaal in ons dragen en we regelmatig kwijt zijn in ons "drukke" bestaan. De balans tussen je mannelijke en vrouwelijke energie wordt helderder en meer gelijkwaardig. Dit maakt deze workshop geschikt voor vrouwen en mannen. Door deze inwijdingn laat je de magie van deze zachte maar krachtige Inca traditie in je leven toe.

Omdat we ons gaan verbinden met Moeder Aarde, doen we de inwijdingen buiten op bijzondere plekken in Noord Oost Groningen, Oost Drenthe en net over de grens in Duitsland, daar waar de stenen, het water, de lucht, de natuur en de dieren hun energie aan de inwijdingen kunnen toevoegen.

Omdat het niet altijd goed weer is in Groningen, hebben we ons busje mee, zodat we zonodig tussen de inwijdingen door even droog kunnen zitten.
De workshop is drie dagen. We starten elke ochtend bij de eerste klachtplek van de dag (je rijdt daar met eigen vervoer naartoe). Daarna vervolgen we onze weg naar de tweede krachtplek, ieder met eigen vervoer. Vòòr de workshop ontvang je de exacte locaties waar we elkaar ontmoeten. Je hebt voor deze workshop dus wel een eigen auto nodig of moet met iemand mee kunnen rijden.

Omdat de dagen behoorlijk intensief zijn, ben je ’s avonds, vóór het avondeten vrij.

De prijs voor deze 3-daagse is Euro 333,-. per persoon. De workshop is inclusief koffie, thee, 3 lunches en vervoer naar de krachtplekken (en dus exclusief overnachtingen, diners en vervoer van en naar de krachtplekken. In de buurt zijn een paar aardige B&B's waar je kan overnachten.

Wil je meedoen, kijk dan even in de agenda voor de data.